"Ik ben gespecialiseerd in veelzijdigheid"

Nieuws

06/08/2016

Thema leiderschap 26-1-2017

Met veel plezier nodig ik je uit voor de Financials meet Financials avond op 26 januari 2017!

Het centrale thema is Leiderschap!  Wat maakt iemand eigenlijk tot een goede leider en wie zijn voor jou rolmodellen?  En wat betekent het thema voor jezelf? In een interactieve sessie gaan we samen aan de slag.  Joost van Beek zal deze avond het proces en de workshop zelf begeleiden. Ik ontvang je graag op onze nieuwe locatie in Breda voor een inspirerende avond!

 

Over Joost van Beek.

Joost is eigenaar van 4JA! Interim, coaching en advies en heeft een zeer brede ervaring als (interim) financial. Anderen verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling en het talent dat ieder in zich heeft tot bloei laten komen is zijn passie!  

Joost is sinds 2016 full time actief als coach en trainer van financials en vanaf 2012 mede organisator van financials meet financials avonden.

                                                                     

Wat zijn “Financials meet Financials-avonden”?

Manon Janssen en Joost van Beek organiseren een aantal keren per jaar een zogenaamde “Financials meet Financials-avond”. Deze interactieve avonden geven je de mogelijkheid om als financial op een ontspannen en informele manier stil te staan bij je rol als (interim) finance professional. Elke bijeenkomst voor de Regio Zuid (Breda)  wordt begeleid door Joost van Beek. Iedere bijeenkomst staat een ander thema centraal. De groepen zijn klein, waardoor er veel gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen. Persoonlijk contact leggen met vakgenoten is hierdoor laagdrempelig. De avonden zijn gericht op het leren en inspireren van elkaar. Je investeert in je rol als finance professional en in je netwerk. En zeker niet onbelangrijk: we gaan lekker eten en drinken samen!

 

De feiten op een rijtje

Datum:                        Donderdag 26 januari van 18.00  - 22.30 (18.00 eten, 19.00 start workshop)

Locatie:           Francoise van Savoyetoren 15, 4811 BM Breda

Investering:     €110 (excl. btw), inclusief maaltijd en drank.

 

Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar voor deze avond.

 

 

Inschrijven

Wil je meer informatie? Bel dan met  Joost van Beek op

06-40249427. Inschrijven kan via info@4ja.nl.

 

Ga terug naar de vorige pagina

Coach traject (Wil Kroos, finance...

Ik heb het afgelopen jaar een aantal coachingssessies met Joost van Beek gedaan.Joost is een empathisch luisterend coach die de moeilijke en confronterende vragen niet uit de weg gaat.Door zijn rustige uitstraling heb ik openhartig over de zaken die mij persoonlijk dwarszitten en/ of bezighouden openhartig kunnen spreken. Door deze zaken met Joost uit te diepen, heb ik nieuwe inzichten...