"Feel the fear and do it anyway"

Wat anderen zeggen over 4JA!, ervaringen en aanbevelingen

06/43/2019

Interim : Jillis Versluis, warehouse manager Deli Home

Hoe omschrijf je iemand op wie je hebt kunnen bouwen en vertrouwen? Hoe omschrijf je iemand die je altijd triggert om het beste in jezelf naar boven te halen? Hoe omschrijf je iemand die niet alleen een zakelijke kant maar ook een hele leuke informele kant heeft?

Ik denk dan terug aan de fijne samenwerking met Joost! Op vele fronten heeft hij mij en ons kunnen helpen waardoor wij een grote stap vooruit hebben kunnen maken in de aansturing van onze organisatie onderbouwd door een degelijke controlling structuur en een juiste weergave van feiten in plaats van aannames! Kortom een echte professional binnen zijn vakgebied en ook nog eens een hele leuke gezellige vent!      

Ga terug naar de vorige pagina

Interim : Jillis Versluis,...

Hoe omschrijf je iemand op wie je hebt kunnen bouwen en vertrouwen? Hoe omschrijf je iemand die je altijd triggert om het beste in jezelf naar boven te halen? Hoe omschrijf je iemand die niet alleen een zakelijke kant maar ook een hele leuke informele kant heeft? Ik denk dan terug aan de fijne samenwerking met Joost! Op vele fronten heeft hij mij en ons kunnen helpen waardoor wij een...